PROČIŠĆIVAČ ZRAKA

                Preuzmite PDF katalog

 

Woodpecker

Zaštitite svoje zdravlje i zdravlje svojih pacijenata!

Visokotlačni plazma pročišćivač zraka. TPA tehnologija pročišćavanja ionskog polja i zraka stvorena u Silicijskoj dolini

 

 

 

Učinkovito uklanja aerosol. Efekt sterilizacije tehnologijom visokotlačne plazme je 6-8 puta veći od tradicionalne elektrostatske sterilizacije.

Kod oralnog tretmana i liječenja, velik broj vodenih kapljica i aerosola stvorenih u usnoj šupljini ostaje u  zraku satima! Svatko ima više od 350 vrsta bakterija u ustima, a izlaganje biološkim aerosolima duže vrijeme uzrokovat će infekcije!

Tehnologija elektrostatičkog pročišćavanja zraka pod visokim pritiskom može apsorbirati čestice i aerosole čak 14,6 nm. Električno polje od 20 000 do 40 000 volti može učinkovito neutralizirati bakterije i viruse. Laboratorijsko istraživanje dokazuje da je stopa ubijanja virusa gripe H3N2 u roku jednog sata veća od 99,97%, a stopa ubijanja Staphylococcus Albicans veća od 99,9%. H3N2 virus gripe vrlo je blizak Koronavirusu.

 

TPA tehnologija  

 TPA tehnologiju stvorili su znanstvenici iz Silicijske doline, čineći je operativnom i manje bučnom. Definirana kao pročišćivač zraka s izvanrednim značajkama tehnologije, inteligencije i humanosti. Inovativna uporaba generatorske ploče i kolektorske ploče oblikuje zračno polje koje može aktivno absorbirati i loviti čestice prašine i smoga u zraku za razliku od pasivnih filtera tradicionalnih pročišćivača zraka. Stvara se ionsko polje visoke energije između kolektora i generatora. Aktivna uporaba čestica visoke koncentracije za hvatanje i ubijanje virusa i bakterija. Ne samo da izbjegava problem smanjenja performansi i učestalu zamjenu filtera kao kod tradicionalne tehnologije filtriranja, nego rješava i probleme male učinkovitosti kontrole ozona koju ima tradicionalna elektrostatska tehnologija! Apsorbira čestice 100 puta manje od PM2.5. 

TPA tehnologijom započinje novo razdoblje tihog i efikasnog pročišćavanja zraka.

Obični pročišćivač zraka može filtrirati samo čestice veće od 0,3μm. Veličina novog koronavirusa i virusa gripe iznosi oko 0,1μm, tako da je učinkovitost filtracije običnog pročišćivača zraka vrlo niska. Woodpecker pročišćivač zraka može učinkovito filtrirati čestice veličine najmanje 14 nanometara (0.0146μm), puno manje od veličine virusa. 

 

 Bez potrošnog materijala. Nema troškova. Elektroda koja se može prati

Tradicionalni potrošni materijali skupi su i nezgodni za čišćenje. Tradicionalni pročistač filtra zahtijeva redovitu zamjenu filtera, što je skupo. Woodpecker visokotlačni plazma pročišćivač zraka koristi patentiranu TPA tehnologiju ionskog polja bez potrošnog materijala. Nema potrebe za zamjenom filtarskog elementa, uklanjajući troškove nabavke novih filtera. Jednostavno očistite elektrodu kolektora i uređaj je spreman za ponovnu uporabu.

 

Slaba buka. Ugodnije okruženje za ordinacijski tretman

Najniža buka je samo 40 dB, što je znatno niže od one tradicionalnog pročišćivača. 

 

Kontrola jednim klikom. Promjenite filozofiju života

Pet funkcija uključivanja/isključivanja, brzina u četiri stupnja, načina mirovanja i automatskog načina postavljaju se gumbom “ON / OFF”.

  

Q3 Korisnički priručnik      Q7 Korisnički priručnik

 Q3  Declaration of Conformity       Q7  Declaration of Conformity

Reports & Certificates

vrh stranice