Linija EVOLAB

  • EVOLAB je linija modula posebno dizajniranih za stomatološke laboratorije. Karakterizira ju visoka modularnost dostupnih elemenata. 
  • U stanju je zadovoljiti sve potrebe vezane uz aktivnosti koje se obavljaju u stomatološkom laboratoriju: modeliranje, proteza, keramika, završna obrada, žbuka, odljevci. Sastavi mogu biti "integralni" ili "suspendirani" kako bi se omogućila savršena higijena poda. 
  • Prednji poklopci za zatvaranje, podnožja, kape, vrhovi i oblikovane prednje strane pomažu jamčiti estetsku profinjenost Evolaba. 

PREUZMITE PDF KATALOG

WhatsApp Viber

Ukoliko želite više informacija o ovom proizvodu možete nas kontaktirati na WhatsApp, Viber ili

e-mail: dental@sanitaria.hr ili na tel.: +38516181164

Postoje tri različite razine opreme radnog stola u pogledu dodataka: osnovno rješenje, srednje rješenje i potpuno opcionalno rješenje. 
Radne ploče dizajnirane su za primjenu sustava usisavanja. Konkretno, novi sustav usisavanja Tavom ugrađen u module izuzetno je tih i izvedljiv. 
Rasvjetni sustavi radnih stanica predviđaju upotrebu stropnih svjetala koje oslobađaju dnevnu svjetlost i opremljene su policama za spremanje rada. Alternativno, predlaže se višestruko podesiva LED svjetiljka sa spojevima i podesivim intenzitetom svjetlosti. 
Područja žbuke i odljevaka mogu biti opremljena dizajniranim rješenjima i u potpunosti od nehrđajućeg čelika, opremljenim visokim kapacitetom usisavanja, filtriranja i rasvjete. 
Radne police su u klasičnom bijelom laminatu ili u prirodnoj bukvi, dok se kod površine u radnom dijelu sa žbukama i odljevima preporučuje izrada od nehrđajućeg čelika. Evolab karakterizira široka ponuda dodataka, kako za radne klupe tako i za površine za žbukanje / lijevanje: slavine za plin, regulatore snage usisnog motora, zračna šprica, reduktor tlaka i ladica mikromotora.
Svi Tavom proizvodi izrađeni su od pocinčanog čelika i obojeni epoksidnim puderima. Moguće je prilagoditi svaki proizvod odabirom raspoloživih ručki i vrhova.

 


 

KATALOG TEHNIČKIH KARAKTERISTIKA 

RUČKICE

 

vrh stranice