Informativni portal Covid-19


Dragi naši poslovni partneri, kupci i prijatelji,

Sanitaria dental unatoč globalnom humanitarnom izazovu zvanom COVID-19 i otežanim uvjetima rada pokušava održati sustav dobave robe, poštujući pravila postupanja propisana od mjerodavnih institucija, kako bi Vama omogućili pružanje usluga koje u ovim kriznim uvjetima možete i obvezni ste pružati.

Sigurnost je naš glavni prioritet. Činimo sve kako bi osigurali sigurnost naših ljudi, kupaca i njihovih pacijenata, kao i svih koji su pogođeni aktualnom situacijom. Pandemija je doista promijenila život općenito i ne sumnjamo da Vi i Vaši pacijenti proživljavate posljedicu pandemije.

Preuzeli smo inicijativu i pripremili planove za izvanredna stanja u svim našim predstavništvima i logističkom centru kako bismo osigurali nesmetanu opskrbu proizvodima. Sve vrste naših komunikacijskih kanala su Vam na raspolaganju, bilo da se radi o telefonu, e-mailu, društvenim mrežama ili webshopu. Kako bismo vam dodatno pomogli i informirali Vas, kreirali smo ovu stranicu vezanu uz COVID-19 te pružili korisne informacije, kontaktne podatke i još mnogo toga.

U ovom trenutku važno je da smo svi socijalno osjetljivi, društveno odgovorni i da se pridržavamo preporuka koje će nam pomoći da ostanemo zdravi i što prije vratimo normalnom životu.

Zato Vam želimo puno zdravlja i dovoljno snage za još jednu pobjedu!

Vaša Sanitaria dental

e-Propusnice

Klikom na e-Propusnice kroz sustav e-Građani može se zatražiti i izdati digitalna propusnica, a sustav će provjeravati valjanost svih podataka koji podnositelj zahtjeva navede.
Ako imate bilo kakav zahtjev za podrškom ili prijedlog kako bismo bili još bolji tijekom sljedećih tjedana, obratite nam se i putem obrasca: Pošaljite nam upit

vrh stranice